fbpx

Михаела From 0 to Hero

Здрасти, аз съм Михаела Димова и съм основател на първия курс по Личностно Развитие за хора на възраст между 20-30 години в България. Преди да започна да се интересувам от приложна психология не бях най-добрата версия на себе си. Двайсетте са един доста красив и цветен период, който лесно може да стане грозен и нетърпим. В курса From 0 to Hero ще ви споделя каква стратегия съм намерила за най-ефективна след доста объркване, неуспех в университета, неуспех на работното място, качване на килограми, чувство за недостатъчност, неспособност да определя ясни цели, паник атаки, влошено финансово състояние и т.н. Тази поредица от неприятни събития ми даде ясно да разбера, че трябва да се откажа от повърхностния си начин на мислене.

7 Правила за Личен Успех


Тогава открих 7те правила за Личен Успех. След като ги осмислих и приложих не закъсняха и всички паметни, дори легендарни моменти. Странно как един метод се оказа виновникът за сладки финансови облаги, най-доброто физическо и психично здраве, което съм имала до момента, ясен поглед върху обкръжението ми, постигане на мащабни цели, увереност, забавление (без консуматорство), чао паник атаки. Един метод, който изисква МНОГО работа, но ще продължавам да използвам отново и отново.

Какъв е методът?


Курсът From 0 to Hero дава възможност да проведеш градивен разговор със себе си чрез упражненията, които предлага. Тези вътрешни диалози са най-важни, но за съжаление често започват с пораженчески мисли и въпроси.

Защо нямам пари?

Толкова съм дебел.

Все нямам време.

Доникъде не съм стигнал.

Хората ме зарязват. Но защо?


Тази практика е безполезна, уморяваща и не води до никъде.

Тук ще усвоите 7 правила за личен успех и ще разберете как да се погрижите адекватно за себе си, задавайки си правилни въпроси – такива, каквито водят към целта, вместо да обезкуражават. Какви са начините да се сдобия с пасивен доход без голяма (или никаква) инвестиция? Как да стегна тялото си и да се чувствам по-жизнен и енергичен? Какво искам да говорят хората за мен след като умра? (Упражнение за смъртници, даващо яснота какво искате от живота)

Какви са целите на Онлайн Курса From 0 to Hero?


Всички упражнения те провокират да действаш на момента. Главната цел е след края на курса да си изживял трансформацията, от която се нуждаеш и да я затвърдиш. Това е определен начин на мислене, който ти помага да станеш по-осъзнат, по-смел, по- уверен в действията си, по-сигурен. Да си отговориш на въпросите кое е правилно за теб и кое не е, върху кое си заслужава да положиш труд и усилия. Курсът набляга върху това как да се чувстваш щастлив всеки ден, върху това да простиш, не само на хората, които са те наранили, а и на себе си. Учи те да си любопитен, т.е. подсилва живеца в теб и те научава да си настоятелен. Както знаем има един човек, който не е успял и това е този, който се е отказал.

Разгледайте интересните ни статии за Личностно Развитие